A LEAGUE OF YOUR OWN

Groei door richting €1.000.000+ per jaar.

Ik daag je uit om een significant groter spel te spelen. In deze Masterclass zie je voor jezelf wat nodig is om onverstoorbaar koers te zetten richting €1.000.000 per jaar en verder, ONVERGELIJKBAAR™ in je positionering en dito performance. Zonder poeha of opsmuk, recht naar de kern. Zoals je van me gewend bent.

Je bent enorm competent in wat je doet en klanten weten je te vinden. Je draait al een hele goede omzet. Je hebt, zoals men graag zegt, niet te klagen. Maar jij hebt een veel hogere standaard. Je wilt iets veel groters neerzetten. Een significant groter spel spelen. In vorm, in inhoud, in resultaat. Want money follows impact, dat weet jij als geen ander. Dit nieuwe level van ondernemen vraagt niet om ‘een beetje meer onderscheidend te zijn’ – daar houdt de rest van de markt zich al mee zoet. Dit gaat niet langer om de beste speler van het spel zijn. Dit gaat om het creëren van een compleet eigen spel en speelveld. It’s time to play in a league of your own.

A LEAGUE OF YOUR OWN

Externe positie X Interne positie²

In deze Masterclass ontdek je hoe je grote, haast onredelijke resultaten in de kortst mogelijke tijd behaalt door een Onvergelijkbare Positionering. Dat is: de positie in de markt die jou onvergelijkbaar maakt.Waardoor je nooit meer vergeleken wordt met een ander, klanten je elke prijs waard vinden en je bekend staat om je eigen leidende ideeën – niet die van een ander. En de positie van waaruit jij in jezelf handelt als ondernemer en die plek daadwerkelijk claimt.Voor een onvergelijkbare performance en rechte lijn richting €1.000.000 per jaar en verder, met klanten die dankzij jou de beste resultaten behalen.