Ons commitment

Iedereen heeft een mentor nodig, maar jij bent niet iedereen. Jij bent Onvergelijkbaar. En ik wil je zien winnen. Hier werken 1%. De ondernemers die een gestadig commitment hebben op een serieuze endgame. Voor hen, voor jou, ben ik de meest gecommitteerde business coach die je vinden gaat. Vraag het mijn cliënten maar.

It’s time for a league of your own.

Het ging zo goed, ik heb meteen de doorgroei kunnen maken naar een BV.

Ik ben van eenmanszaak overgegaan naar een BV in 9 maanden tijd, en daarmee van freelancer naar eigenaar van een bureau. Zelf ben ik hierdoor ook veel krachtiger geworden. Mijn hele leiderschap en mindset zijn meegegroeid naar het level waarop mijn bedrijf nu staat en waarop ik speel. Op deze koers doorgaan geeft me de ruimte om op termijn een volgende onderneming te starten. Dat is iets wat ik graag wil.

Iris Pijnenburg Advertising Expert

Marieke daagt je uit in zulke duidelijke keuzes dat daarna alles moeiteloos gaat.

Ik had vorig jaar mijn beste jaar ooit en verwacht dit jaar te verdubbelen. Omdat mijn positionering nu staat als een huis en ik voor het eerst een extreem helder game plan heb, waar ik voorheen wel keek wat er allemaal op mijn pad kwam. Als ik zo doorga, ga ik in een rechte lijn naar een miljoen.

Denise Pellinkhof PR & Branding Strateeg

“Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

 

Philine Hatzmann
Social Selling Specialist

Het stroomt, lètterlijk.

Alleen al in de eerste maand van dit jaar heb ik bijna 20% van mijn omzet behaald voor dit jaar. Dat is dus 100% eroverheen. De grootste verandering is de mindset en hierdoor veranderde alles. In de eerste week na de kick-off met Marieke had ik de helft van de investering al terugverdiend. Door de sessies met Marieke is er nu een duidelijke positionering. Alles viel samen. Mijn ervaring, mijn kwaliteiten en mijn interesses. Hierdoor hebben we een compleet nieuwe, sterke positionering geformuleerd met een nieuw aanbod en trek ik mijn ideale klanten moeiteloos aan. Ik coach mijn klanten nu vanuit mijn kracht en bied hierdoor veel meer waarde aan mijn klanten die op hun beurt ook weer veel sneller en veel beter resultaat behalen.

Marloes Oosterveen Human Design Expert

Het maakt niet uit op welk level je Marieke een vraag stelt. Ze kan er onmiddellijk op aanhaken.

Marieke brengt je naar the next level door haar energie, aanwezigheid en commitment.

Miriam Hekker Persoonlijk mentor en coach

Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.

Er is sinds de start met Marieke veel veranderd. Mijn omzet is x 4 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven. Vorig jaar was al een goed jaar! Nu vraag ik veel hogere prijzen, ik heb een veel specifieker aanbod en haal ik nog betere resultaten met klanten. En ik doe zelf alleen nog de dingen die ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. Ik ben ook een ander persoon inmiddels, de persoon die de mindset heeft om dit bedrijf te leiden en me daarmee content te voelen. Ik kan het dragen. Mijn positionering klopt nu, het stroomt omdat alle puzzelstukken op zijn plek zijn gevallen. Door die scherpte ben ik snel gegroeid en ben ik van ZZP’er naar team van 5 personen gegaan. Het team en mijn bedrijf draaien ook zonder al te veel inspanningen van mijn kant.

Philine Hatzmann Social Selling Specialist

Afgelopen jaar is mijn beste jaar ooit geweest.

Wat er veranderd is, is dat ik opnieuw lef heb durven tonen. Lef door de volgende stappen te nemen! Stappen zoals het aanscherpen van mijn niche, positionering en aanbod. En mede daardoor heb ik afgelopen jaar mijn beste jaar gedraaid. Ik voel meer zelfvertrouwen in de weg die ik ben ingeslagen van marktconform naar een eigen premium aanbod, welke me werkelijk onvergelijkbaar maakt. Die weg was heel spannend, met veel onzekerheden. Ik had gedachtes als: “ Maak ik wel de juiste keuze, is hier wel markt voor?” Maar ik heb doorgezet en daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Sharon Overweg-Slap Relatietherapeut

“Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

 

Philine Hatzmann
Social Selling Specialist

Marieke is scherp en to the point, dat werkt lekker snel.

Ik wilde de positionering van IAMGROOTS graag verscherpen en meer goedbetalende klanten aantrekken, vanuit een simpeler bedrijf. Je kunt zo’n positoneringsproces natuurlijk wel alleen proberen aan te vliegen, maar met z’n tweeën kom je gewoon veel verder. Marieke schakelt supersnel, is creatief, scherp en to the point. Marieke, ik ben enorm blij met je hulp. Ik heb er heel veel aan gehad. Alles staat echt weer zoveel niveaus hoger afgesteld.

Ciska van Grootveld Business coach - iamgroots.com

Wat telt is of de juiste vraag gesteld wordt, en dat gebeurt hier.

Ik heb veel trainingen gevolgd en nog veel meer business coaches en consultants ontmoet. Het is veelal hetzelfde kunstje. Marieke, jij stelt echt hele goede vragen en luistert heel goed naar mijn case. Geen langspeelplaat, geen Powerpoints, heerlijk pragmatisch.

Corné Hogendoorn Directeur Yelflow

Marieke kraakt binnen no time je positionering.

Marieke zet je direct aan, waardoor je een mega energieboost krijgt om door te pakken met de kennis en tools die je van haar hebt meegekregen. Ze is enorm scherp, rechtdoorzee en kraakt binnen no time je positionering, waar je op verder kan bouwen.

Cynthia Noordhoek Eigenaar Marktpand - Bureau voor vastgoedbeheer

Marieke heeft me geholpen mijn doelen daadwerkelijk te realiseren.

Je hebt me de mist voor mijn ogen weggenomen en heldere keuzes laten maken. Zo kwam ik los uit mijn denkcirkel en kon ik in een rechte lijn mijn acties ondernemen.

Demi Groen Video expert

Ik weet nu ik precies hoe ik mijzelf als advocaat onvergelijkbaar sterk kan neerzetten.

Door Marieke heb ik geleerd hoe ik mijzelf en daarmee mijn onderneming nog veel beter kan positioneren. Marieke neemt echt de tijd voor je, een op een, om dat goud te vinden.

Ellis Bustamente Eigenaar O&O Legal

De reflectie en spiegel die jij geeft, ervaar ik als ontzettend krachtig.

“Als het gaat om leiderschap en persoonlijk leiderschap weet jij heel goed hoe je dat moet overbrengen.”

Gwen Obels Consultant in Leiderschapsbranding

Mijn omzet is wel vier, vijf keer over de kop gegaan.

Ik had al meerdere business coaches gehad. Dus heel eerlijk? Ik dacht: 'kan deze het dan wel waarmaken?' Tijdens de sessies verbaas je me telkens opnieuw met waar jij on the spot mee komt. Je bent strategisch vlijmscherp, maar schud anderzijds ook continu aan mijn waarheid en de verhalen die me tegenwerken. Door me aan de hand te nemen heb je me snel stappen laten maken. En hallo, kijk even naar mijn omzet. Die is wel 4, 5 keer over de kop gegaan. Ik zit helemaal in het jasje wat me past en dat voelt ongelooflijk goed. Ik doe volledig wat ik te doen heb, dat merk ik. Een paar jaar geleden had ik gezegd dat dit niet zou kunnen. Maar het kan gewoon wél. Alles is mogelijk. Al had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Uit je comfort zone stappen, dat is echt wat jij mij hebt laten doen. The sky is the limit, daar heb je me echt mee geholpen, om dat te geloven en het waar te maken. Ik ben en blijf je daarvoor iedere dag dankbaar.

Gerdien Hengeveld Burn-out Coach

Je ziet je concept in no time ontstaan, handen en voeten krijgen. Dat is echt waar ik naar op zoek was.

Door onze samenwerking heb ik mijn eigen gedachtengoed kunnen omzetten naar een vlijmscherpe methode. Van de brandname 10EXCELLENCE' tot het productaanbod: het klopt nu allemaal en dat maakt me ongelooflijk blij. Mijn klanten gaan er helemaal op aan.

Ilse Verwijs Consultant en Eigenaar 10excellence.nl

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit, denkend: ‘wat groots, en wat stevig neergezet. Het klopt nu.'

Ik wist wat ik wilde met dit bedrijf, maar het lukte nog niet zo goed om neer te zetten op een manier die helemaal kloppend voelde. Heel instagram zit vol met businesscoaches. Eerlijk, ik denk dan vaak: ‘wat voor zwaarte draag jij met je mee als businesscoach? Welke serieuze bedrijven heb jij al geholpen dan?’ Toen kwam ik jou tegen en ik dacht meteen: ‘dit is wat ik nodig heb.’ Na de eerste sessie liep ik al de deur uit met het gevoel: ‘Oh, we hebben zóveel staan nu. Wat groots, en wat stevig neergezet. Ik kwam bij jou voor positioneren, maar uiteindelijk omvat het traject veel meer dan dat. Ik moest me ook echt comfortabel gaan voelen in mijn bedrijf. Niet alleen het verhaal goed neerzetten, maar het ook durven overbrengen bij mijn potentiële klanten, het écht verkocht krijgen. Die stap zetten om die droomklant zelf te benaderen… ik ben blij dat ik daar steeds relaxter in wordt. ik kan het nu overbrengen met waar ik écht in geloof.

Hester ten Dolle HR expert, Founder Eliterhr.nl

Mijn bedrijf Forza Company gaat dankzij Marieke door het dak qua omzet, afnemers, resultaat, ervaring en positiviteit.

Jose van den Hoven Eigenaar Forza Company

Marieke is de koningin van het positioneren.

Maurits Grosfeld Founder House.nl

Als jij zoekt naar 'hoe kan ik mijzelf het beste positioneren tussen al die anderen?' kan ik je Marieke echt aanraden.

Miranda Schellevis Branding expert - Studio Be Bold

Ik ben nu in de luxepositie geen reclame te hoeven maken - nieuwe klanten vinden mij continu.

Jouw coaching heeft me genoeg zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven om m’n tarieven flink te verhogen en me te richten op de koplopers en voorlopers in de sector. De strategie die we ontwikkelden om aan de beste klanten te komen vond ik in eerste instantie doodeng, maar ik heb het toch gedaan. Daarna is het balletje eigenlijk vanzelf gaan rollen. Ik ben nu in een hele luxe positie. Ik hoef geen reclame te hoeven maken, bedrijven benaderen mij continu vanwege de aanbevelingen van anderen. Zo fantastisch! Dat had ik een jaar geleden echt niet durven te dromen. Ik doe nu exact het werk waar ik bakken energie van krijg en waar ik goed in ben.

Monique van der Velden Groei Consultant voor AgriFood Bedrijven

Dat zelfvertrouwen en de kracht van jouw potentie, dat haalt ze eruit. Dat is haar talent.

Marieke zorgt ervoor dat je je niet meer inhoudt. Zodat je echt gaat staan voor je positionering, voor je merk. Je merkt dat Marieke een high-end coach is op dat vlak.

Nanda Akkerman Zangcoach en Vocal Coach

Marieke is echt goud. Met haar briljante ideeën en rotsvaste vertrouwen in jou breek je dwars door alles heen en ga je niet next level, maar 10 levels omhoog.

Los van dat Marieke dè expert is in haar vak, is ze echt de persoon die je om je heen wilt hebben in je bedrijf. Ze heeft snel door waar je jezelf onbewust saboteert en stelt precies de juiste vragen om dat te doorbreken. Haar ideeën zijn baanbrekend en zorgen ervoor dat jij en jouw toekomstige klanten de uniekheid van jouw bedrijf zien. Marieke is echt goud.

Pauline Pater Presentatietrainer

Je brengt de kern razendsnel onder woorden. Ver voorbij de wat en hoe, waar je als ondernemer vaak in blijft hangen.

Marieke geeft handen en voeten geven aan waardevermeerdering. Zowel de inhoud als de perceptie van je aanbod door de klant. Voor de klant neemt je aanbod daardoor enorm in waarde toe. Je dienst wordt veel meer waard, zónder dat het jou meer tijd kost om te leveren. Ze weet daartoe de juiste vragen te stellen. Je grootste kracht is dat je heel snel de kern van de propositie onder woorden brengt. Voorbij het Wat en Hoe, waar je als ondernemer vaak blijft hangen. En daardoor kan ik nu gericht verder met de uitvoering.

Richard de Looff Eigenaar De Looff & Partners

De absolute autoriteit in haar vakgebied.

Marieke is ontzettend professioneel en tegelijk is zij enorm gedreven en enthousiast over wat ze doet; een energie die ook zeker overslaat naar haar omgeving en die de samenwerking nog leuker en effectiever maakt. Marieke is een absolute autoriteit en ik durf haar altijd met het volste vertrouwen aan te bevelen aan andere ondernemers.

Ron Dukker Directeur Conversion Crew

Ik ben jullie super dankbaar.

Ik kwam binnen met een plan, maar vóór 12 uur was ik daar al van genezen. Ik zag al snel iets groters waarmee ik van nog grotere waarde voor klanten ga zijn.

Sverre van der Wal Commerciële SaaS CFO, scale-up advisor & gedreven ondernemer

Schrap onderscheidend.
Word onvergelijkbaar.