Ons commitment

Iedereen heeft een mentor nodig, maar jij bent niet iedereen. Jij bent Onvergelijkbaar. En ik wil je zien winnen. Hier werken we met “the 1%.” De ondernemers die een gestadig commitment hebben op een serieuze endgame. Voor hen, voor jou, ben ik de meest gecommitteerde business coach die je vinden gaat. Vraag het mijn cliënten maar.

Laten we voor €750.000 omzet gaan, zeiden we. Ik dacht: eerst zien, dan geloven.

Ik weet nog dat we helemaal aan het begin zeiden:'laten we voor €750.000 omzet gaan.' En dat ik toen dacht: 'eerst zien, dan geloven'. Ik was een tikkeltje sceptisch geworden. Maar jij zag heel erg dat het mogelijk was. En nu halverwege het jaar denk ik: het is meer dan mogelijk, en misschien nog wel meer dan dat. En ik denk dat het geloof en het vertrouwen daarin in combinatie met een concreet plan erin heeft geresulteerd dat het werkelijkheid is geworden.

Marissa Bonants Financieel Strateeg

Uit de eerste twee dagen met jou haalden wij meer dan uit een compleet jaar business coaching.

Wij hebben wat business coaching gedaan, maar altijd het gevoel gehouden dat we alles zelf moesten verzinnen. Toen ik naar jouw event kwam dacht ik: "oh, zo kan het dus ook." Uit die eerste twee trainingsdagen haalden we direct al meer dan uit een compleet jaar business coaching. Dat is natuurlijk heel bizar. Het creëert voor onszelf rust omdat we de mogelijkheden zien en omdat we weten dat we er nu mee aan het werk zijn. We zijn inmiddels ook van een V.O.F naar een B.V. gegaan. De marketing is anders ingestoken, met een andere taal en andere positionering. En we zijn pas tweeënhalve maand bezig! Dit hebben we gewoon nog niet eerder ervaren bij een business coach.

Rosanne van Staalduinen Co-founder en Partner bij Buro Staal

Ik was niet op zoek naar the average. Ik wil topsport doen en dat is precies wat ik met jullie kan doen.

De "geheime vragen technieken" die jullie op mij afvuren, daar komen dingen uit die ik zelf niet had kunnen bedenken. Ik wil van grootste meerwaarde zijn en dat kan alleen met de juiste klanten. Klanten vinden mij nu, in plaats van andersom. Wat me verrast heeft is dat mijn eigen skills zijn nog veel meer aangescherpt dan ik in eerste instantie gedacht had. Het is geen framework waar ik lekker doorheen geduwd wordt. Ik ben niet op zoek naar the average. Ik wil topsport doen en dat is precies wat ik met jullie kan doen.

Malou Nelissen Founder Vertis Ops

Al na twee sessies met jullie was de lucht eruit en hadden we het goud beet.

Wij wisten dat we goud in handen hadden samen. Al na twee sessies met jullie was de lucht eruit en hadden we het goud beet. Jullie hebben ons gezweef in de ruimte weten te vatten. Het stelt ons in staat om met nog veel meer kracht en overtuiging te spelen op het niveau waar we willen spelen, met klanten die ook echt voor verandering willen gaan. Ook de sales strategie ervaren wij als bijzonder waardevol. Dat was toch iets waar wij tegenop zagen als fans van de inhoud. Nu hebben we een authentieke aanpak die goed bij ons en ons bedrijf past. Iets wat ons lukt, zonder te hoeven leuren.

Marjolein Mens en Mijke Broeders Co-founders en partners van Grounded Galaxy

Jij biedt mij de kans om meer te zijn dan ik zelf kan verwachten, en dat vind ik zo uniek.

Als je ZZP'er naar ondernemer wilt gaan, dan heb je iemand nodig die dat bewezen heeft. Iemand die dat belichaamt, die daar met energie in gaat, die het verschil voor je maakt. Omdat ze weet waar ze het over heeft. Zo ben ik bij jou gekomen. Jij hebt mij met zo'n finesse en doorvraag capaciteit gebracht naar de kern, en die in elk gesprek naar boven gebracht. In elk gesprek had ik weer het idee: ik maak een stap die ik anders niet had kunnen maken. Jij biedt mij de kans om het beste uit mezelf te halen. Jij biedt mij de kans om meer te zijn dan ik zelf kan verwachten, en dat vind ik zo uniek.

Laurien van Unen Eigenaar Leading Proof

Binnen no-time hadden jullie door: hier zit het goud voor jou.

Toen ik voor het eerst met jou in contact kwam, had ik al zo'n gevoel: hier gaat iets neergezet worden wat ik zelf niet kan bedenken.' Jij geeft woorden aan dat waar andere mensen naar op zoek zijn. Die woorden kunnen zo krachtig zijn dat je al dat andere wat je ooit hebt gedacht dat het zou moeten zijn direct loslaat. Omdat je denkt: 'Marieke zegt hier iets en dat raakt precies hetgeen wat ik nodig had om die doorgroei te maken. Om verder te groeien. Om je standaard te verhogen.' Als ik kijk wat er in drie maanden gecreëerd is, dan ligt er een hele stevige fundatie. Daar gaat enorm op gebouwd gaat worden. Er gaan klanten komen waarvan ik niet eens kon bedenken dat die er zijn. Ik heb het vertrouwen met twee handen aangepakt. En kijk al waar we zijn!

Linda Straathof Eigenaar Studio Linstra

Ik heb meteen de doorgroei kunnen maken naar een BV.

Ik ben van eenmanszaak overgegaan naar een BV in 9 maanden tijd, en daarmee van freelancer naar eigenaar van een bureau met groeiend team team. Zelf ben ik hierdoor ook veel krachtiger geworden. Mijn hele leiderschap en mindset zijn meegegroeid naar het level waarop mijn bedrijf nu staat en waarop ik speel. Op deze koers doorgaan geeft me de ruimte om op termijn een volgende onderneming te starten. Dat is iets wat ik graag wil.

Iris Pijnenburg Directeur/eigenaar Xvertising

Het stroomt, lètterlijk.

Alleen al in de eerste maand van dit jaar heb ik bijna 20% van mijn omzet behaald voor dit jaar. Dat is dus 100% eroverheen. De grootste verandering is de mindset en hierdoor veranderde alles. In de eerste week na de kick-off met Marieke had ik de helft van de investering al terugverdiend. Door de sessies met Marieke is er nu een duidelijke positionering. Alles viel samen. Mijn ervaring, mijn kwaliteiten en mijn interesses. Hierdoor hebben we een compleet nieuwe, sterke positionering geformuleerd met een nieuw aanbod en trek ik mijn ideale klanten moeiteloos aan. Ik coach mijn klanten nu vanuit mijn kracht en bied hierdoor veel meer waarde aan mijn klanten die op hun beurt ook weer veel sneller en veel beter resultaat behalen.

Marloes Oosterveen Human Design Expert

Het is alsof je Shark Tank binnenstapt.

Ik ben gewend over grotere investeringen een nachtje te slapen. Dat heb ik voor de vorm gedaan na onze kennismaking, maar ik had direct al zo'n vertrouwen dat ik je net zo goed meteen had kunnen zeggen dat ik het wilde doen. Werken met jou is alsof je het programma Shark Tank binnenloopt. In plaats van te pitchen, wordt er in deze Shark Tank direct meegebouwd aan je bedrijf. Het heeft me een pad gegeven dat ik niet voor mogelijk had gezien zonder jullie coaching. Ik benader nu een ander type bedrijven en ik merk dat juist daar de vraag ligt. Ze kunnen mijn waarde volledig zien en verzilveren. Ook leid ik potentiële klanten veel sneller en krachtiger tot een besluit, waardoor de conversie hoog is. Ik heb de investering al meteen terugverdiend en ga hier in de nabije toekomst nog veel meer omzet mee maken. Daarnaast ben ik veel groter gaan denken en vooral gaan doen. Jouw no-nonsense denkwijze maakt dat ik veel beter kan relativeren en er gewoon voor ga.

Elles van der Vleuten Eigenaar en neuromarketeer bij RocketScience Horeca

Ik dacht dat ik naar iets op zoek was, maar heb iets veel beters, mooiers en waardevollers gevonden.

Het woord 'serendipity' drukt precies uit wat ons traject voor mij betekent heeft. Ik dacht dat ik naar iets op zoek was, maar heb iets veel beters, mooiers en waardevollers gevonden. Ik heb het gevoel dat jij echt al mijn kanten gezien hebt. Alles is naar boven gekomen. Ik heb nergens omheen kunnen gaan of draaien. Dat heeft me gebracht tot wat voor mij ontzettend de moeite waard is. Ik weet dat Marieke veelal werkt met ondernemers die het al goed doen en nog veel meer omzet willen. Maar ik zou het juist ook enorm aanraden aan ondernemers die nog veel meer vervulling en verdieping willen ervaren in wat ze doen, maar die met al hun ideeën vooralsnog blijven zweven in de lucht. Tegen hen zou ik willen zeggen: je hebt aarde nodig. Je hebt aarde nodig om dat masterplan van de grond te krijgen. Marieke gaat je die aarde geven, je stretchen en je laten zien wat je zelf nog niet ziet.

Annelies Visser Founder en eigenaar van bureau Topfabriek

Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.

Er is sinds de start met Marieke veel veranderd. Mijn omzet is maal vier gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven, want vorig jaar was al een goed jaar. Nu vraag ik veel hogere prijzen, ik heb een veel specifieker aanbod en haal nog betere resultaten met klanten. En ik doe zelf alleen nog de dingen die ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. Ik ben ook een ander persoon inmiddels, de persoon die de mindset heeft om dit bedrijf te leiden en me daarmee content te voelen. Ik kan het dragen. Mijn positionering klopt nu. Door die scherpte ben ik snel gegroeid en ben ik van ZZP’er naar een team van 5 personen gegaan, wat draait zonder al te veel inspanningen van mijn kant.

Philine Hatzmann Social Selling Specialist

“Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

 

Philine Hatzmann
Social Selling Specialist

Marieke daagt je uit in zulke duidelijke keuzes dat daarna alles moeiteloos gaat.

Ik had vorig jaar mijn beste jaar ooit en verwacht dit jaar te verdubbelen. Omdat mijn positionering nu staat als een huis en ik voor het eerst een extreem helder game plan heb, waar ik voorheen wel keek wat er allemaal op mijn pad kwam. Als ik zo doorga, ga ik in een rechte lijn naar een miljoen.

Denise Pellinkhof PR & Branding Strateeg

Afgelopen jaar is mijn beste jaar ooit geweest.

Wat er veranderd is, is dat ik opnieuw lef heb durven tonen. Lef door de volgende stappen te nemen! Stappen zoals het aanscherpen van mijn niche, positionering en aanbod. En mede daardoor heb ik afgelopen jaar mijn beste jaar gedraaid. Ik voel meer zelfvertrouwen in de weg die ik ben ingeslagen van marktconform naar een eigen premium aanbod, welke me werkelijk onvergelijkbaar maakt. Die weg was heel spannend, met veel onzekerheden. Ik had gedachtes als: “ Maak ik wel de juiste keuze, is hier wel markt voor?” Maar ik heb doorgezet en daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Sharon Overweg-Slap Relatietherapeut voor topondernemers en hun partner

De omgeving waarin ik mij heb geplaatst door met jou te gaan werken is van onschatbare waarde.

Iemand vroeg mij laatst: 'waarom was je nu ook alweer met Marieke gaan werken? Hoe vind je het nu met haar?' Dat was omdat ik op zoek was naar een omgeving om volop tot groei te komen.De omgeving waarin ik mij heb geplaatst door met jou te gaan werken is van onschatbare waarde. 'Kan ik wel een boek schrijven in 2 maanden tijd? Mag ik wel zo groot zijn? Kan ik dit allemaal wel?!' Bij jou is dat geen vraag. Bij jou is dat gewoon een antwoord.

Svea Vermeersch-Mak Eigenaar bureau Sans Sel

Marieke is echt goud. Met haar briljante ideeën en rotsvaste vertrouwen in jou breek je dwars door alles heen en ga je niet next level, maar 10 levels omhoog.

Los van dat Marieke dè expert is in haar vak, is ze echt de persoon die je om je heen wilt hebben in je bedrijf. Ze heeft snel door waar je jezelf onbewust saboteert en stelt precies de juiste vragen om dat te doorbreken. Haar ideeën zijn baanbrekend en zorgen ervoor dat jij en jouw toekomstige klanten de uniekheid van jouw bedrijf zien. Marieke is echt goud.

Pauline Pater Presentatietrainer

Het maakt niet uit op welk level je Marieke een vraag stelt. Ze kan er onmiddellijk op aanhaken.

Marieke brengt je naar the next level door haar energie, aanwezigheid en commitment.

Miriam Hekker Relatiecoach

“Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

 

Philine Hatzmann
Social Selling Specialist

Mijn omzet is wel vier, vijf keer over de kop gegaan.

Ik had al meerdere business coaches gehad. Dus heel eerlijk? Ik dacht: 'kan deze het dan wel waarmaken?' Tijdens de sessies verbaas je me telkens opnieuw met waar jij on the spot mee komt. Je bent strategisch vlijmscherp, maar schud anderzijds ook continu aan mijn waarheid en de verhalen die me tegenwerken. Door me aan de hand te nemen heb je me snel stappen laten maken. En hallo, kijk even naar mijn omzet. Die is wel 4, 5 keer over de kop gegaan. Ik zit helemaal in het jasje wat me past en dat voelt ongelooflijk goed. Ik doe volledig wat ik te doen heb, dat merk ik. Een paar jaar geleden had ik gezegd dat dit niet zou kunnen. Maar het kan gewoon wél. Alles is mogelijk. Al had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Uit je comfort zone stappen, dat is echt wat jij mij hebt laten doen. The sky is the limit, daar heb je me echt mee geholpen, om dat te geloven en het waar te maken. Ik ben en blijf je daarvoor iedere dag dankbaar.

Gerdien Hengeveld Bureau voor burn-out begeleiding

Ik ben nu in de luxepositie geen reclame te hoeven maken - nieuwe klanten vinden mij continu.

Jouw coaching heeft me genoeg zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven om m’n tarieven flink te verhogen en me te richten op de koplopers en voorlopers in de sector. De strategie die we ontwikkelden om aan de beste klanten te komen vond ik in eerste instantie doodeng, maar ik heb het toch gedaan. Daarna is het balletje eigenlijk vanzelf gaan rollen. Ik ben nu in een hele luxe positie. Ik hoef geen reclame te hoeven maken, bedrijven benaderen mij continu vanwege de aanbevelingen van anderen. Zo fantastisch! Dat had ik een jaar geleden echt niet durven te dromen. Ik doe nu exact het werk waar ik bakken energie van krijg en waar ik goed in ben.

Monique van der Velden Groei Consultant voor AgriFood Bedrijven

Je brengt de kern razendsnel onder woorden. Ver voorbij de wat en hoe, waar je als ondernemer vaak in blijft hangen.

Marieke geeft handen en voeten geven aan waardevermeerdering. Zowel de inhoud als de perceptie van je aanbod door de klant. Voor de klant neemt je aanbod daardoor enorm in waarde toe. Je dienst wordt veel meer waard, zónder dat het jou meer tijd kost om te leveren. Ze weet daartoe de juiste vragen te stellen. Je grootste kracht is dat je heel snel de kern van de propositie onder woorden brengt. Voorbij het Wat en Hoe, waar je als ondernemer vaak blijft hangen. En daardoor kan ik nu gericht verder met de uitvoering.

Richard de Looff Eigenaar De Looff & Partners

Marieke is de koningin van het positioneren.

Ik heb Marieke leren kennen als een strateeg pur sang. Ze is extreem scherp en haalde er ook voor mijn bedrijf house.nl zo een aantal zaken uit waarvan ik dacht: 'daar was ik zelf nooit op gekomen.' Marieke is terecht de koningin van het positioneren.

Maurits Grosfeld Founder House.nl

De absolute autoriteit in haar vakgebied.

Marieke is ontzettend professioneel en tegelijk is zij enorm gedreven en enthousiast over wat ze doet; een energie die ook zeker overslaat naar haar omgeving en die de samenwerking nog leuker en effectiever maakt. Marieke is een absolute autoriteit en ik durf haar altijd met het volste vertrouwen aan te bevelen aan andere ondernemers.

Ron Dukker Directeur Conversion Crew

Ik weet nu ik precies hoe ik mijzelf als advocaat onvergelijkbaar sterk kan neerzetten.

Door Marieke heb ik geleerd hoe ik mijzelf en daarmee mijn onderneming nog veel beter kan positioneren. Marieke neemt echt de tijd voor je, een op een, om dat goud te vinden.

Ellis Bustamente Eigenaar O&O Legal

Je ziet je concept in no time ontstaan, handen en voeten krijgen. Dat is echt waar ik naar op zoek was.

Door onze samenwerking heb ik mijn eigen gedachtengoed kunnen omzetten naar een vlijmscherpe methode. Van de merknaam 10Excellence tot het productaanbod: het klopt nu allemaal en dat maakt me ongelooflijk blij. Mijn klanten gaan er helemaal op aan.

Ilse Verwijs Consultant en Eigenaar 10excellence.nl

Mijn bedrijf Forza Company gaat dankzij Marieke door het dak qua omzet, afnemers, resultaat, ervaring en positiviteit.

Jose van den Hoven Eigenaar Forza Company

Marieke is scherp en to the point, dat werkt lekker snel.

Ik wilde de positionering van IAMGROOTS graag verscherpen en meer goedbetalende klanten aantrekken, vanuit een simpeler bedrijf. Je kunt zo’n positoneringsproces natuurlijk wel alleen proberen aan te vliegen, maar met z’n tweeën kom je gewoon veel verder. Marieke schakelt supersnel, is creatief, scherp en to the point. Marieke, ik ben enorm blij met je hulp. Ik heb er heel veel aan gehad. Alles staat echt weer zoveel niveaus hoger afgesteld.

Ciska van Grootveld Business coach - iamgroots.com

Wat telt is of de juiste vraag gesteld wordt, en dat gebeurt hier.

Ik heb veel trainingen gevolgd en nog veel meer business coaches en consultants ontmoet. Het is veelal hetzelfde kunstje. Marieke, jij stelt echt hele goede vragen en luistert heel goed naar mijn case. Geen langspeelplaat, geen Powerpoints, heerlijk pragmatisch.

Corné Hogendoorn Directeur Yelflow

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit, denkend: ‘wat groots, en wat stevig neergezet. Het klopt nu.'

Ik wist wat ik wilde met dit bedrijf, maar het lukte nog niet zo goed om neer te zetten op een manier die helemaal kloppend voelde. Heel instagram zit vol met businesscoaches. Eerlijk, ik denk dan vaak: ‘wat voor zwaarte draag jij met je mee als businesscoach? Welke serieuze bedrijven heb jij al geholpen dan?’ Toen kwam ik jou tegen en ik dacht meteen: ‘dit is wat ik nodig heb.’ Na de eerste sessie liep ik al de deur uit met het gevoel: ‘Oh, we hebben zóveel staan nu. Wat groots, en wat stevig neergezet. Ik kwam bij jou voor positioneren, maar uiteindelijk omvat het traject veel meer dan dat. Ik moest me ook echt comfortabel gaan voelen in mijn bedrijf. Niet alleen het verhaal goed neerzetten, maar het ook durven overbrengen bij mijn potentiële klanten, het écht verkocht krijgen. Die stap zetten om die droomklant zelf te benaderen… ik ben blij dat ik daar steeds relaxter in wordt. ik kan het nu overbrengen met waar ik écht in geloof.

Hester ten Dolle HR expert, Founder Eliterhr.nl

Marieke heeft me geholpen mijn doelen daadwerkelijk te realiseren.

Je hebt me de mist voor mijn ogen weggenomen en heldere keuzes laten maken. Zo kwam ik los uit mijn denkcirkel en kon ik in een rechte lijn mijn acties ondernemen.

Demi Groen Eigenaar bureau Grow Video

Schrap onderscheidend.
Word onvergelijkbaar.