A CATEGORY OF ONE

Positionering, de bron van alle winst.

Zeven jaar geleden startte ik mijn b2b bureau voor positionering consultancy, gericht op start- en scale-ups. Steeds vaker klonk de roep van groeiende ondernemers om hierin persoonlijk begeleid te worden. Zo ontstond Premium Business en werd ik de eerste en enige business coach in Nederland met een bewezen trackrecord in het begeleiden van miljoenenmerken. De standaard ligt hier niet bij onderscheidend. Want meer, beter en anders zijn slechts een verlengstuk van het verleden. Je werkt met ons als je standaard ligt bij onvergelijkbaar. We combineren positionering op topniveau met de wetten van performance. Voor de meest lucratieve positie in de markt. En de meest lucratieve positie in jezelf, de  houding van waaruit je handelt. Een combinatie die zorgt voor haast onredelijke resultaten in de kortst mogelijke tijd.

Om te krijgen wat je wilt heb je positie in te nemen.

Om te krijgen wat je wilt in het leven heb je positie in te nemen. Toch houdt het brede domein van positionering menig ondernemer in vast een impasse. Want dat we een significant groter spel willen spelen, dat weten we wel. Maar hoe? En wat we snel zien voor een ander, zien we vaak moeilijk voor onszelf. Het is de blinde vlek die je gratis cadeau kreeg bij je KVK inschrijving. Het gebrek aan scherpte enerzijds en je grote ambitie  anderzijds frustreert je. Jouw allergrootste kostenpost is immers de impact die je zou kunnen maken en het resultaat wat je zou kunnen creëren, maar nu nog niet doet. Ik help je snel aan radicale scherpte over jouw meest winstgevende positie in de markt –  jouw goudader. Ik haal je de woorden uit de mond over jouw eigen gedachtengoed, wat vele malen krachtiger wordt. Klanten noemen me vaak een tovenaar met woorden. Ik geef met taal vorm aan dat waar jij al tijden naar zoekt. En coach je tevens op de positie in jezelf, van waaruit je handelt. Hoe je kijkt bepaalt immers wat je ziet. En de positie van waaruit je handelt voorspelt waar je uitkomt. Wie bewust positie inneemt, creëert een leven dat op alle fronten bijzonder de moeite waard is.

A LEAGUE OF YOUR OWN

Rotterdamse mentaliteit, Brabantse genen en het groots denken van Dubai.

Ik gedij in het Rotterdamse, al verraadt mijn tongval altijd waar mijn wiegje stond. Op mijn twintigste verruilde ik het Brabantse achterland voor de grote stad. En daarmee de zekerheid van een cum laude diploma voor een telefoon en een Excellijst. Ik begon als verkoper, groeide uit tot topverkoper en later marketeer. Ondernemen heeft me altijd begeesterd. Ik bedacht als werknemer in mijn vrije tijd al concepten die ik aan de CEO presenteerde. En John de Mol himself ontving post over mijn zelfbedachte formats. Ik mocht ze nog komen pitchen ook, zo werkt dat met kansen creëren. Precies zo ben ik als ondernemer begonnen. Niet afwachten, maar veroorzaken. In de boksring leerde ik dat toegewijd komen opdagen het altijd wint van talent, en wat een krachtige positie je brengt in de ring en daarbuiten. Zo groeide mijn fascinatie voor positionering. Naast ondernemer ben ik ook investeerder in Dubais Vastgoed. Dubai prikkelt me omdat geen droom daar te groot is. De stad prijkt als #1 populaire bestemming op de wereldkaart, en laat zien wat met visionaire strategie, moed en vastberadenheid mogelijk is. Brabantse warmte, Rotterdamse nuchterheid, en het groots denken van Dubai. Ik ben dankbaar dat die werelden in me leven.

Team

Wij wij zijn

Marieke Pijler

Owner/Business Coach

Business coach, Koningin van het positioneren, Investeerder. Zakenvrouw van het jaar 2019-2020, Rotterdam. Brutaal eerlijk, radicaal scherp.

Chris Out

Co-Coach

Auteur van 'Extreme Revenue Growth'. Business coach en investeerder. Bouwde en verkocht de eerste growth hacking agency van Nederland. Stelt je de vragen die niemand je durft te stellen.

Ingrid Serraarens

Office Manager

Chief Planning Officer, Personal Assistant en al vijf jaar de rots in de branding van ons kantoor. Zorgt ervoor dat jij snel antwoord hebt op al je vragen.

Own the game

Schrap onderscheidend. Je ontwikkelt hier de positie die je Onvergelijkbaar maakt. Een category of one – voor wie radicale groei in resultaten wenst. Ongeëvenaard. Unequaled.

Premium Position

Voor resultaatgerichte ondernemers als consultants, agency- en bureau-eigenaren, bureau-eigenaren, coaches, en marketing experts. Positioneren en dito performen richting €1.000.000+ omzet per jaar.

Premium Growth

Voor ondernemers die voorbij de 1MIO+ zijn en klaar voor vernieuwde groei en expansie. Positionering meets extreme omzetgroei, schaalbaarheid, performance en expansie.

ONVERGELIJKBAAR™ The Masterclass

Maak vrijblijvend kennis met ons werk en zie wat er voor jou mogelijk is, ver voorbij je beste denken. Voor ondernemers met een serieuze endgame die nu voorwaartse actie willen creëren.

Schrap onderscheidend.
Word onvergelijkbaar.