A league of your own

pre·mi·um po·si·tion  (ˈpriːmɪəm) 

 

~ De eerste.
~ Premium Inter Pares  of “princeps inter pares” (latijn).

Oudgrieks: πρῶτος μεταξὺ ἴσων; protos metaxu isoon, eerste onder zijn gelijken of leider onder zijn gelijken.

Eerst. Van topklasse. Geen voorganger hebbend. Het getal dat overeenkomt met één.

A CATEGORY OF ONE

Zo word je ONVERGELIJKBAAR™

Dit is het eerste en enige businesscoaching programma dat de wetten van positionering op topniveau combineert met coaching op high-performance leiderschap. Zo word je positie onvergelijkbaar en je resultaat onvermijdelijk. Ik ken dan ook geen coachingprogramma in Nederland waar ondernemers zulke goede resultaten behalen. 

Als je klaar bent met ‘business coaching’ zoals je het kent, dan ben je klaar voor Premium Position. Je wordt hier gecoacht door experts met een finger licking good trackrecord, niet door wannabe coaches op zelfgebouwd voetstuk. Hier verstaan we de definitie van wederzijdse commitment, integriteit en doen wat nodig is the good old fashioned way. Dat is zeker niet voor iedereen – en dat houden we graag zo. Wij zijn er immers voor de 1%. 

KOM LOS UIT JE IMPASSE

Zet onverstoorbaar koers naar €1.000.000+ per jaar en verder.

Je wilt het spel domineren, en wel op het hoogste niveau, waar je werkt met de beste klanten. En je weet: hier gelden andere spelregels. Op dit level wil ik tegen je zeggen: stop met onderscheidend zijn, word onvergelijkbaar. Anders, meer en beter – het is een verlengstuk van het verleden. Word onvergelijkbaar. Het gaat je op afstand positioneren als de beste – zodat je voor de topklanten ontzettend dichtbij voelt. Het gaat je lostrekken uit de vergelijking, en de auteur maken van je eigen gedachtengoed. Because you can’t spell authority without author. Het gaat je onvergelijkbaar maken in je waarde, zodat je werkt met klanten die dankzij jou de beste resultaten behalen. En dat is je ticket naar een olievlek en naar een topomzet, vanuit vrijheid en vervulling. Voor een business waar jij de  spelregels bepaalt. En een leven dat bijzonder de moeite waard is. 

OWN THE GAME

They’ve seen nothing yet.

En dat weet jij ook. Jouw expertise staat niet ter discussie. Je bent ervan dooraderd tot in je vingertoppen, wordt er veelvuldig om gevraagd en draait er al een hele goede omzet mee. En toch weet je: they’ve seen nothing yet. Dit is slechts het begin. Jij wilt niet slechts een business, maar een onvergelijkbaar brand, met leading ideeën waar je om bekend staat. 

Je positionering. Je volgende moves.
Je hebt er oneindig veel gedachten over en juist dat frustreert je. De vaagheid, de mist, zijn een rem op je acties en besluiten en daamee je resultaten – ze vertragen je
.  Daar kun je niets aan doen; bij iedere KVK inschrijving krijg je als ondernemer gratis en voor niks een blinde vlek. No bueno. 

BEHAAL ONREDELIJKE RESULTATEN IN DE KORTST MOGELIJKE TIJD

Dit level vraagt om radicale scherpte.

Waar je naar verlang, meer dan ooit? Twee zaken. 1. Radicale scherpte. Zodat je in een rechte lijn acties kunt ondernemen die zich voluit uitbetalen. En 2. Een bedrijf naar jouw spelregels, waarin je ontsnapt aan het simpelweg blijven verruilen van je tijd voor geld en bouwt aan equity. Zodat je werkelijk vooruitkomt, vol vervulling. Zodat je precies dát doet wat werkt, en al het andere kunt laten. Timecrushen noemen wij dat. Zonder jezelf te overvragen. Absolute scherpte geeft een extreem gevoel van vrijheid. If you want to speed up, slow down. Je ziet meer. En doet alleen nog maar wat nodig is. Onverstoorbaar winnen. Dat mag vanaf nu het adagium zijn.

ONVERGELIJKBAAR

We don’t fuck around here.

Onze klanten hebben een diep commitment op de groei en expansie van hun resultaten en zichzelf. Ze weten over het algemeen wat ze te doen staat. De grootste uitdaging ligt bij de radicale scherpte in hun positionering – van aanbod en messaging tot strategie die continu de beste klanten binnenbrengt –  en de implementatie daarvan, stap voor stap. Voor onredelijke resultaten, door simpelweg te doen wat er écht toe doet. Dat verkort je tijdlijn tot succes en maakt dat je in veel minder tijd veel meer veroorzaakt, terwijl je vrijheid geeft aan dat wat jij écht te doen hebt.

A LEAGUE OF YOUR OWN

Externe positie X Interne positie²

Als je bedrijf wilt bouwen met onredelijke resultaten in de kortst mogelijke tijd, heb je een ding te doen: positie innemen. Te beginnen met een haarscherpe positie in de markt, gericht op de untapped demand, daar waar de vraag vele malen groter is dan het aanbod en je klanten kunt helpen aan een onvergelijkbaar resultaat. En de positie in jezelf: wie jij moet zijn om met commitment dat immuun is tegen omstandigheden van het leven dat gaat neerzetten. Zodat je in een rechte lijn de meest krachtige bedrijfsresultaten neerzet. Maar vooral: een leven creëert wat bijzonder de moeite waard is.

The greater the contrast, the greater the potential

Onderscheidend vs. Onvergelijkbaar™

Bijna klanten