YOU

Iedereen heeft een mentor nodig, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw ‘iemand’ ook niet zomaar iemand kan zijn. Mijn cliënten willen werken onder de beste begeleiding en begrijpen dat die exclusiviteit een prijs heeft. Voor jou als succesvolle ondernemer is het nooit later, maar altijd nú. Jouw grootste kostenpost is immers de impact die je zou kunnen maken en het resultaat wat je zou kunnen creëren maar nog niet in handen hebt. Andersom werk ik uitsluitend met mensen die werken. Ondernemers die niet afwachten maar veroorzaken. En bovenal weten waar het resultaat behaald wordt: op het speelveld en niet op de tribune. Als jij je onvergelijkbaar wilt positioneren en een significant groter spel wilt spelen dan je nu doet, dan is er geen betere plek voor je dan hier.

A LEAGUE OF YOUR OWN

YOU+US

Onze cliënten hebben een diep commitment op de groei en expansie van hun resultaten en zichzelf. Ze weten over het algemeen wat hen te doen staat. De grootste uitdaging ligt bij de radicale scherpte in hun positionering – van aanbod en messaging tot strategie die continu de beste klanten binnenbrengt –  en de implementatie daarvan, stap voor stap. Ik neem je de mist voor je ogen weg, zodat je krachtige acties onderneemt. En laat je de rechte lijn zien die er altijd is – zelfs als anderen je vertellen dat succes nooit over een rechte lijn gaat.

A LEAGUE OF YOUR OWN

ME/US

Ik ben de enige business coach in Nederland met een bewezen trackrecord in de positionering van miljoenenmerken. Met die achtergrond help ik mijn cliënten richting hun gewenste toekomst. Want om te krijgen wat je wilt in het leven, heb je positie in te nemen.

Ik werk met bijzonder gedreven individuen die kiezen voor krachtige resultaten in zowel de zakelijke context als privé. Ik daag hen uit een significant groter spel te spelen dan dat ze nu doen. En laat ze zien wat er voor hen mogelijk is, ver voorbij hun beste denken.

Vanuit de ervaring van cliënten met onze strategische begeleiding en coaching, zullen de meesten van hen zeggen dat ze zijn getraind om hun bedrijf en zichzelf briljant te positioneren. Ze hebben hun eigen goudader gevonden en weten exact wat ze te doen staat voor verdere groei en expansie. Tegelijkertijd hebben ze in het proces geleerd de persoon te zijn die vanuit een krachtige innerlijke positie handelt, acties onderneemt en koersvast is. Hun commitment en leiderschap worden steeds meer immuun voor omstandigheden.

Door zich onvergelijkbaar te positioneren in de markt – met hun aanbod, hun marketing en in hun hele zijn als ondernemer – halen velen van onze cliënten haast onredelijke resultaten in korte tijd. Je resultaten en leven veranderen, vaak radicaal. Ik werk uitsluitend met cliënten die daar voor open staan.

A LEAGUE OF YOUR OWN

Schrap onderscheidend, wordt Onvergelijkbaar

Om te krijgen wat je wilt in het leven heb je positie in te nemen. We combineren positionering op topniveau met de wetten van performance. De coaching die je ontvangt is radicaal eerlijk en 100% vóór jou. I want to see you win. Ik ben to-the-point, scherp, soms confronterend en daarmee zeker niet voor iedereen. Dat is ook de bedoeling en dat houden we graag zo.

Schrap onderscheidend zijn. Meer, beter en anders willen zijn is een verlengstuk van het verleden. Als je andere resultaten wilt in de toekomst, heb je in het hier en nu een ander spel te spelen.  Ontwikkel je business tot een category of one, onvergelijkbaar in de markt, unequaled. En ontwikkel jezelf tot een krachtige leider die dito resultaten behaalt, terwijl je voor jezelf gaat zien wat je al die tijd niet zag.

The greater the contrast, the greater the potential

Onderscheidend vs. Onvergelijkbaar™

Bijna klanten

Schrap onderscheidend.
Word onvergelijkbaar.