ORDER NOW

Be the first

Wil jij de eerste zijn om het ONVERGELIJKBAAR™
boek op de deurmat te ontvangen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit, denkend: ‘wat groots, en wat stevig neergezet. Het klopt nu.'

Ik wist wat ik wilde met dit bedrijf, maar het lukte nog niet zo goed om neer te zetten op een manier die helemaal kloppend voelde. Heel instagram zit vol met businesscoaches. Eerlijk, ik denk dan vaak: ‘wat voor zwaarte draag jij met je mee als businesscoach? Welke serieuze bedrijven heb jij al geholpen dan?’ Toen kwam ik jou tegen en ik dacht meteen: ‘dit is wat ik nodig heb.’ Na de eerste sessie liep ik al de deur uit met het gevoel: ‘Oh, we hebben zóveel staan nu. Wat groots, en wat stevig neergezet. Ik kwam bij jou voor positioneren, maar uiteindelijk omvat het traject veel meer dan dat. Ik moest me ook echt comfortabel gaan voelen in mijn bedrijf. Niet alleen het verhaal goed neerzetten, maar het ook durven overbrengen bij mijn potentiële klanten, het écht verkocht krijgen. Die stap zetten om die droomklant zelf te benaderen… ik ben blij dat ik daar steeds relaxter in wordt. ik kan het nu overbrengen met waar ik écht in geloof.

Hester ten Dolle HR expert, Founder Eliterhr.nl

Marieke heeft me geholpen mijn doelen daadwerkelijk te realiseren.

Je hebt me de mist voor mijn ogen weggenomen en heldere keuzes laten maken. Zo kwam ik los uit mijn denkcirkel en kon ik in een rechte lijn mijn acties ondernemen.

Demi Groen Eigenaar bureau Grow Video

Marieke is scherp en to the point, dat werkt lekker snel.

Ik wilde de positionering van IAMGROOTS graag verscherpen en meer goedbetalende klanten aantrekken, vanuit een simpeler bedrijf. Je kunt zo’n positoneringsproces natuurlijk wel alleen proberen aan te vliegen, maar met z’n tweeën kom je gewoon veel verder. Marieke schakelt supersnel, is creatief, scherp en to the point. Marieke, ik ben enorm blij met je hulp. Ik heb er heel veel aan gehad. Alles staat echt weer zoveel niveaus hoger afgesteld.

Ciska van Grootveld Business coach - iamgroots.com

A LEAGUE OF YOUR OWN

Schrap onderscheidend, wordt Onvergelijkbaar

Om te krijgen wat je wilt in het leven heb je positie in te nemen. We combineren positionering op topniveau met de wetten van performance. De coaching die je ontvangt is radicaal eerlijk en 100% vóór jou. I want to see you win. Ik ben to-the-point, scherp, soms confronterend en daarmee zeker niet voor iedereen. Dat is ook de bedoeling en dat houden we graag zo.

Schrap onderscheidend zijn. Meer, beter en anders willen zijn is een verlengstuk van het verleden. Als je andere resultaten wilt in de toekomst, heb je in het hier en nu een ander spel te spelen.  Ontwikkel je business tot een category of one, onvergelijkbaar in de markt, unequaled. En ontwikkel jezelf tot een krachtige leider die dito resultaten behaalt, terwijl je voor jezelf gaat zien wat je al die tijd niet zag.

A LEAGUE OF OUR OWN

Over Marieke

Ik ben de enige business coach in Nederland met een bewezen trackrecord in de positionering van miljoenenmerken. Met die achtergrond help ik mijn cliënten richting hun gewenste toekomst. Want om te krijgen wat je wilt in het leven, heb je positie in te nemen.

ORDER NOW

Be the first

Wil jij de eerste zijn om het ONVERGELIJKBAAR™
boek op de deurmat te ontvangen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.