Premium Growth

Strategisch intensief programma voor ondernemers die voorbij de 1 miljoen omzet per jaar zijn en klaar zijn voor marktleiderschap, expansie en extreme omzetgroei. Scherpe strategie meets brutaal eerlijke coaching, onder leiding van  Marieke Pijler en Chris out.

A LEAGUE OF YOUR OWN

Strategisch consultancy- en coaching programma voor ondernemers met een miljoen(en)omzet

De afgelopen jaren heeft jouw bedrijf een mooie groei doorgemaakt. Er is verdomd hard voor gewerkt en heel eerlijk – dat slaat jullie soms ook wel een beetje murw. Mogelijk leid je het bedrijf inmiddels al niet meer alleen en heb je enkele partners. Een nieuwe groeifase dient zich aan. Het is tijd voor groei en expansie, maar de helderheid in termen van positionering en strategische volgende stappen ontbreekt. Ga je je bedrijf in waarde exponentieel laten stijgen voor een eventuele exit? Ga je opschalen, uitbreiden? Je hebt er vast ideeën over. Wat gebeurt er met je bedrijf ls jij extreme helderheid krijgt over je grootste groeikans in de markt én de positionering die je daarin onvergelijkbaar maakt?

Wil jij snel extreme scherpte hebben in je groeipositionering, dan is dit programma voor jou.  We leiden je in slechts enkele sessies naar de doorbraak die al lang voor je neus ligt, maar je nu zelf nog niet ziet. 

PREMIUM POSITIONING X EXTREME REVENUE GROWTH

Wanneer werk je met ons?

  • Je hebt al een bewezen propositie waarmee je minstens €1.000.000 euro omzet per jaar draait. Je wilt nu koers zetten zetten naar de volgende groei en expansie weet dat je daarmee ander speelveld betreed, waar een nieuwe positie voor nodig is.
  • Je zoekt naar de hefbomen om die groei te bewerkstelligen. Je verwacht daarin geen eindeloze vragen van een coach, maar concrete antwoorden, zodat jij weet welke acties je te nemen hebt.
  • Je wilt je bedrijf transformeren tot een category-of-one, waardoor je onvergelijkbaar wordt topklanten.
  • Je bent gecommitteerd en iemand die zijn huiswerk doet. Je zegt wat je gaat doen en doet het ook. Accountability op de implementatie heb je niet nodig, dat regel je zelf wel.
  • Je bent eerlijk en oprecht. Doe je bij
  • Je wilt een grote impact creëren op je klanten, zoals niemand in jouw markt dat nog doet.

 

A LEAGUE OF YOUR OWN

Premium Growth – 3 month intensive

In deze intensieve programma wordt je strategisch begeleid in je meest winstgevende positionering en groeistrategie gericht op extreme omzetgroei. Je hebt zelf al een aanzienlijke groei bewerkstelligd met je bedrijf en bent voorbij de start-up fase. Je zoekt naar vernieuwde groei en wilt hier radicale scherpte in hebben, maar hebt geen zin in langdradige consultancy programma’s. In slechts drie maanden zoomen we in op positie in de markt die jou onvergelijkbaar maakt en de hefbomen voor jouw gewenste groei. Wil je ons na 3 maanden niet missen? Dan coachen we je verder op de implementatie van je strategie, die resultaten onvermijdelijk maakt.  

The greater the contrast, the greater the potential

Onderscheidend vs. Onvergelijkbaar™

Bijna klanten